Blog Fluid

Read our latest blog posts
9 maart 2022

Het huwelijk tussen Champagne en kaas

Bron: persbericht Bureau du Champagne Benelux 8 maart 2022 Tom Ieven, beste sommelier van BelgiĆ« 2018-19, behaalde…

Continue Reading
27 januari 2022

Belgische wijnen

Belgische wijnen worden steeds beter. Daar zit de klimaatopwarming voor iets tussen. Maar vooral het enthousiasme van…

Continue Reading
5 januari 2022

De geschiedenis van Zuid-Afrikaanse wijnen

De geschiedenis van de wijnen uit Zuid-Afrika is heel erg verwant met de lokale politieke situatie. In…

Continue Reading
5 december 2021

Gevrey Chambertin detailstudie

Het begrip terroir kent in de Bourgogne absoluut zijn hoogtepunt. De Bourgogne is een lappendeken van verschillende…

Continue Reading
20 november 2021

Eten en wijn combineren

Hoe doe je dat? Wellicht al duizenden jaren zijn eten en wijn met elkaar verbonden. Vandaag zijn…

Continue Reading
20 november 2021

Wijnen uit Nederland

Het veranderende klimaat zorgt voor rijpere druiven in het Noorden van Europa. Daar profiteert BelgiĆ« van en…

Continue Reading
1 8 9 10 11 12 13