Baie Lekker Wyne

Aan de hand van het prachtige boek van Maya Strobbe proeven we wijnen van Belgische wijnbouwers in Zuid-Afrika. Avonturiers, ondernemers of gelukszoekers maar stuk voor stuk mensen met passie en liefde voor Zuid-Afrika en zijn wijnen.

OENOTOPIA TASTINGS OP MAAT

Meer weten over Oenotopia?

Oenotopia is een community van wijnvrienden die als doel heeft om meer over wijn te leren door content te delen en samen te proeven. Iedereen is welkom want iedereen kan wijn proeven!

ONTDEK OENOTOPIA

'Baie lekker wyne'

Op basis van een selectie wijnen ontdekken we de geschiedenis van Zuid-Afrikaanse wijnen en de wijnen van Belgische wijnmakers. En als je wil dan zorgen we ook voor het heerlijke boek van wijnonderneemster Maya Strobbe.

Wijnen van Belgische wijnbouwers in Zuid-Afrika

Tijdens deze Oenotopia 'tasting' ontdek je verschillende wijnen van Belgische wijnondernemers - of zijn het gepassioneerde wijn-avonturiers? - in Zuid-Afrika. Doorspekt met een beetje geschiedenis en voorzien van de nodige gezelligheid. En als je wil dan kan je het prachtige boek van wijnonderneemster Maya Strobbe ook aanschaffen. Baie lekker wyne is een Oenotopia 'tasting' waar je de zon in het glas en de passie voor Zuid-Afrika kan proeven. Reken op een budget van ca. €40/persoon vanaf 6 personen. Het boek Baie Lekker Wyne kost €29,95. Aanpassingen aan het proefprogramma in functie van het aantal deelnemers zijn zeker bespreekbaar.

Veelgestelde vragen

Dat bepalen we in onderlinge samenspraak op maat van jouw gezelschap. Wij hebben alvast een locatie in Nieuwpoort en in Antwerpen. 

Voor Marc is wijn een pure passie. Met 30 jaar ervaring in de voedingssector en het Advanced Certificate van WSET op zak is deze Grootmeester Wijnproever in de Vlaamse Wijngilde overtuigd dat iedereen wijn kan proeven. Wanneer Marc spreekt over wijn, schittert de wijn in het glas … en in zijn ogen. 

Niets. Oenotopia zorgt voor de wijnen, de glazen, spuugemmers, proefformulieren en ander didactisch materiaal. Of toch wel … je goed humeur en een pen als je iets wil noteren.