Proefsessie uit het Oenotopia jaarprogramma

Wil je graag eens een keer deelnemen aan een proeverij uit het Oenotopia jaarprogramma? Dat kan! Wijnkennis is niet nodig. Enkel gezonde interesse en een goed humeur. Bij Oenotopia vinden we dat iedereen wijn kan proeven. Dat mag vooral niet snobistisch zijn maar wel lekker en gezellig. En natuurlijk met het doel iets bij te leren. Kijk op de Oenotopia proefkalender en kies een thema dat je leuk vindt.

Doe eens een keer mee ...

Zin om eens mee te proeven? Voor maar €30/persoon schuif je mee aan bij de gezelligste wijnclub van de lage landen. Proefplezier en nuttige wijninformatie gegarandeerd. 

Klik hier voor de Oenotopia kalender. Kies een datum die je leuk vindt en meld je aan via de link hieronder. 

Veelgestelde vragen

Neen, helemaal niet. Bij Oenotopia vinden we dat iedereen wijn kan proeven. Graag wijn proeven en interesse hebben om hier iets over bij te leren dat volstaat. Oenotopia zorgt voor je proeffomrulier, wijnen en gezelligheid. 

Je goed humeur, minimum 2 wijnglazen (liefst tulpvormig maar anders geven we jou wel glazen) en eventueel een pen als je ets wil noteren. 

In Berchem, zaal de Nieuwe Vrede. Maar je krijgt alle details in je mailbox als je beslist om eens een keertje mee te doen. 

OENOTOPIA TASTINGS OP MAAT

Meer weten over Oenotopia?

Dat kan.Oenotopia is een community van wijnvrienden die als doel heeft om meer over wijn te leren door content te delen en samen te proeven. Iedereen is welkom want iedereen kan wijn proeven!

OP REIS NAAR OENOTOPIA