Het Oenotopia wijndiner 2022

Uniek Food & Wine event op 18 juni bij Oud Conynsbergh te Boechout

Het grote Oenotopia wijndiner vindt dit jaar plaats in Boechout. Wijndomein Oud Conynsbergh opent zijn deuren en zijn flessen!

Na een rondleiding en aperitief zorgt algemeen directeur Kris Van de Sompel voor de bijpassende Boechoutse wijnen bij een 4-gangen diner.

Oenotopia vrienden die ‘Fine Taster’ zijn, hoeven niets te doen want die zijn automatisch ingeschreven.

Alle andere Oenotopia vrienden maar ook niet-leden kunnen zich voor dit vino-culinaire hoogstaande evenement inschrijven aan de prijs van €90/persoon.

Inschrijven doe je door een mail te sturen naar marc@foodproof.be met opgave van de namen van de mensen die je wenst in te schrijven. Inschrijven kan tot uiterlijk 27 mei!

Na je inschrijving krijg je een mail met betaalinstructies en blijf je verder op de hoogte van de details.

Aarzel niet en schrijf je in voor een zeer leuke ‘food & wine pairing ‘ bij één van onze rijzende lokale wijnsterren! En breng gerust uw partner, uw bomma of uw liefste buurvrouw mee!

De plaatsen zijn beperkt dus wees zo snel als een ‘Conyn’ en schrijf je in!

Hier zijn de details:

Info en adres wijndomein Oud Conynsbergh: https://www.oudconynsbergh.be/

Datum: zaterdag 18 juni 2022

Prijs: €90/persoon

Start: 18h met een rondleiding door het domein

Menu:

Makreel

ceviche – zure room – miso

 Salade van asperges

Citroen crème – gebrand eigeel – za’atar

 Iberico

traag gegaard – geroosterde wortel – perzik – bearnaise

Panna Cotta

Citrroencreme –  basilicum – rode vruchten

Wijnen:

dat proef je ter plaatse!

Inschrijven doe je door een mail te sturen naar marc@foodproof.be met opgave van de namen van de mensen die je wenst in te schrijven. Inschrijven kan tot uiterlijk 27 mei!

De plaatsen zijn beperkt dus wees zo snel als een ‘Conyn’ om je in te schrijven!

Submit your response