An Endless Sugarlandia Summer

Persbericht: DON PAPA RUM ONTHULT « AN ENDLESS SUGARLANDIA SUMMER » Een nieuwe campagne met lifestyle cocktails, gefilmd in Miami, kondigt neon verlichte, vochtige nachten van de zomer aan.

Don Papa Rum, de premium single island rum uit de Filipijnen, onthulde in juli 2021 zijn volgende wereldwijde lifestyle cocktail campagne. Gefotografeerd in Miami, Florida, door de veelgeprezen fotograaf Joe Toto uit NYC, verbeeldt de campagne het vreugdevolle gevoel van blote, dansende voeten op de kloppende beats van dj’s tracks, een verre achtergrond van stadslichten en vier nieuwe heerlijke Don Papa cocktails. Sugarlandia is de thuis van Don Papa, een tijdloze plek waar natuur nog steeds de dominante levenskracht is.

De campagne, getiteld ‘An Endless Sugarlandia Summer’, toont een cast van, met juwelen versierde, gemaskerde modellen in magische, glimmende decors, tegen de tropische en sprankelende achtergrond van The Standard Hotel in Miami, nippend aan cocktails en badend in betoverende neonstralen en fonkelende lichtjes. De campagne is geregisseerd door Sasha Corban en gestyled door Felipe Fores en het decorontwerp is van Leo Bianchi.

De vier nieuwe edelsteen-achtige Don Papa cocktails, gecreëerd door Ben Rojo, de Amerikaans NYC based Brand Ambassador, zijn: Manila Vice – een bevroren ode aan de iconische show en een fruitig, met Thaise basilicum doordrenkt brouwsel; Golden Hour – een sorbetzoet, smeuïg drankje geïnspireerd op Don Papa’s samenwerking met de boozy ijsmaker Aubi & Ramsa; Hearts on Fire – een rokerige cocktail die even vurig als vulkanisch is; en een blauw getint elixir genaamd Neon Night.

Don Papa heeft de Filippijnse dichteres Anca Bautista uit Manila gevraagd een origineel gedicht te schrijven, getiteld: ‘An Endless Sugarlandia Summer’, als onderdeel van de campagne:

Towards the red hibiscus, towards the pulsing beat
Rush warm and wild the joyous whirl of bare and dancing feet. For here is the great green gathering, here the neon night That sweeps the world into a breath of sweat and smoke and light. The gleam of endless moonlight. The air charged slick and dry, The secret jungle rising to hide the city sky.
The thrall of magic deepens, in decadence, and shade. Gem-toned cocktails glitter, and kindred toasts are made.

And as pale dawn’s hours whisper, the bass goes soft and low Naught is left but quiet here, and summer’s golden glow.

Cocktails:

Manila Vice

Meng in een blender Don Papa, ananas, kokosmelk en cocos-muscovado siroop met ijs en mix tot een schuimige massa. Meng in een andere blender Don Papa 7y, aardbeien, kokosmelk siroop en 8 blaadjes Thaise basilicum met ijs en mix tot een schuimige massa. Giet het ananasmengsel in een glas met een rand van gevriesdroogde koffie en giet het aardbeienmengsel erover met de achterkant van een lepel in een afzonderlijke laag. Garneer met een waaier van ananasblaadjes en een partje verse ananas.

Golden Hour

Combineer Don Papa, mangonectar en bitters in een shaker met ijs en schud krachtig om het mengsel goed te mengen. Giet over ijs in een highball-glas met een randje chilipoeder en zeezout. Voeg gemberbier toe en top af met een bolletje mangosorbet. Garneer met geroosterde zwarte sesam en een boeketje verse munt.

Hearts on Fire

Combineer Don Papa, zure kersensap en quinquina in een glas met ijs en een rand van lavazout, voeg ijs toe en roer tot het koud is. Garneer met bladgoud en vers aangestoken rozemarijn.

Neon Night

Combineer Don Papa, amandel Orgeat siroop, yuzu-sap en blue curaçao in een shaker zonder ijs en schud krachtig. Schenk het in een glas gevuld met schilferijs en voeg meer ijs toe om een kroon op het glas te maken. Garneer met een schijfje verse pitaja en bestrooi met geplette, gevriesdroogde framboos.

Submit your response